Door fluctuerende projecten zijn wij opzoek naar slimme en
zelfstandige engineers die ons kunnen ondersteunen.

Onze organisatie

Bijlsma Projecten is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben onze eigen engineers in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten, zodat we altijd slim, efficiënt en duurzaam kunnen leveren. Op die manier zetten wij ons elke dag opnieuw in om van toegevoegde waarde te zijn.

Wij zoeken: Mechanical en Software Engineers

ZZP Mechanical Engineer
Je ontwerpt zowel kleine indrukwekkende tooling tot complexe hijsinstallaties zoals portaalkranen, dit doe je in teamverband. Als ervaren Mechanical engineer ben je in staat om zelfstandig te engineeren (in Inventor) aan de hand van onder andere een projectoverdracht, constructietekeningen, bestekeisen, inmeetgegevens en offertes. Je bent verantwoordelijk voor het gehele project ontwerp en dus is het aan jou om de exacte informatie te achterhalen bij zowel de klant als de afdeling sales, inkoop en electrical engineers. Als mechanical engineer ben je in staat om de tekeningen te toetsen op de haalbaarheid binnen het gestelde budget.

ZZP Software engineer
Je schrijft de software volgens de standaardisatie van Bijlsma, hiervoor wordt gebruikt gemaakt van TiaPortal van Siemens. Je werkt de gekozen oplossingen uit, zodat de installaties binnen het kader van het projectplan, de begrote kosten en veiligheidsvoorschriften kunnen worden gebouwd. Daarnaast ben je ook bereid om de opgestelde software te testen, zowel op locatie bij Bijlsma als bij de klant (ook internationaal). Tevens het ondersteunen bij het opstellen van functionele omschrijvingen en handleidingen horen bij de werkzaamheden.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Olaf Keur op 0513-481122

“Als Mechanical-Engineer streef ik naar perfectie in alles wat ik doe. Ik neem het beste van bestaande ontwerpen en wil dit nog beter maken. En als het niet bestaat, dan ontwerp ik het zelf. Daar zit voor mij de uitdaging.” – Welmer van der Meer

Iris Bijlsma

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren?

WhatsAppen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Iris op 06-24272359

Andere vacatures