Een begrip in hef- en hijsvraagstukken

Bijlsma heeft gedurende haar bestaan vele klanten geholpen met het oplossen van hef- en hijsvraagstukken. Hierdoor is Bijlsma een begrip geworden als het gaat om onafhankelijk advies, het leveren van de meest uiteenlopende hijs- en hefsystemen, service, onderhoud, certificering en keuringen.
Gezien de huidige marktomstandigheden, waarbij bijvoorbeeld slimmer, goedkoper produceren en duurzaamheid meer aandacht krijgt, zijn we ervan overtuigd dat we met onze strategie nog veel bedrijven kunnen helpen in de toekomst.

Daarom gaan wij naar ons werk

Missie
Onafhankelijk advies en ontzorging op het gebied van hijs- en hefmiddelen met veiligheid en kwaliteit als kernwaarden.

Visie
Bijlsma wil met haar kennis bedrijven blijven helpen met slimme oplossingen op het gebied van hef- en hijsmiddelen en wil daar zo onafhankelijk mogelijk in zijn. Daarnaast wil Bijlsma veel lasten bij de klant wegnemen waardoor de efficiency van de werkzaamheden van de klant vergroot wordt. Dit doen we door verdere professionalisering van de organisatie waardoor klantgerichte service en communicatie continu verbeterd wordt.

Gerelateerd aan Missie en visie

Jelle
"Wij zijn een dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is maar het belangrijkste is dat iedereen veilig moet kunnen werken, zowel onze medewerkers als onze klanten. "

Jelle de Jong

Directie

0513 48 11 22

Liever persoonlijk contact?

Contact
Ook interessant om te lezen: MVO