Engineering

Onze engineers denken graag met u mee.

Wanneer een standaard hijs- of hefinstallatie niet toereikend is voor een situatie, kan er altijd naar een oplossing op maat worden gezocht. Hiervoor hebben wij onze eigen engineering afdeling. Onze elektrotechnisch engineers ontwikkelen en programmeren de componenten voor de besturing en bediening van de installatie. Elektrische schema’s worden getekend d.m.v. “SEE Electrical” en automatische hijsinstallaties worden geprogrammeerd in de “TIA Portal”.

Naast ondersteuning bij de fysieke realisatie van de installaties,  zorgen onze engineers voor uitgebreide gebruikersinstructies, voorschriften en stellen zij onderhoudsschema’s voor u op.  Zodat u exact op de hoogte bent van de installatie die voor u op maat gebouwd is.

De werktuigbouwkundig engineers zorgen ervoor dat de hijsinstallaties niet alleen productief ingezet kunnen worden, maar ook veilig in gebruik zijn. Alles volgens de laatste normeringen. Zij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van teken- en bereken software.

Geautomatiseerde installaties kunnen in onze eigen hallen worden opgebouwd. Zo kunnen onze engineers voorprogrammeren en uitvoerig testen. Op die manier kunnen wij de installatie gebruiksklaar bij u opleveren.

Onze jarenlange expertise heeft ervoor gezorgd dat wij in een diversiteit aan branches en bedrijfssituaties werkzaam zijn. Wij denken graag mee in het ontwikkelen van maatwerk installaties en compleet geautomatiseerde hijs- en hefinstallaties binnen uw branche.

Onze engineers staan voor u klaar!

Gerelateerd aan Engineering

Martin de Veen
""

Martin de Veen

Electro engineer

0513 48 11 22

Liever persoonlijk contact?

Contact
Ook interessant om te lezen: Electrotechnisch engineers