Unieke V-kranen voor JD Engineers

Onlangs zijn bij het nieuwe pand van JD Engineers, 2 nieuwe 10 ton DEMAG-enkelligger vakwerk bovenloopkranen gemonteerd.

Dit gebeurde met de hulp van Faber & Zn Joure. De kranen konden door middel van de speciale oplegger van Faber op het frame worden getild. Met enige stuurkunst lukte het om de vrachtwagen de hal te rijden, waarna de kraan gemakkelijk in positie kon worden gebracht. De hal, op het moment van levering nog in de steigers, zal worden gebruikt voor de assemblage van een breed scala aan machines voor de verpakkingsindustrie.

De omgang met deze specialistische machines vereist precisie en nauwkeurigheid. Deze V-Kraan legt met het unieke ontwerp de basis voor een nieuwe generatie kraanliggers. Hogere overslagcapaciteit en hogere veiligheid tijdens de bediening maakt het werken stukken efficiënter.

Dankzij het trillingsarm ontwerp met taps toelopende membraanverbindingen is het nieuwe liggerconcept precies, flexibel en van hoge kwaliteit. Het revolutionaire ontwerp zorgt voor nauwkeurige, gevoelige en daardoor snellere positionering van kwetsbare lading. Een ‘dansende’ last hangt veel sneller stil. Daarnaast kan de ligger 2.5x zoveel lastwisseling aan waardoor de levensduur dus veel langer is. Kranen met een V-ligger zijn ook stiller en veroorzaken minder lichtschaduw.

  • Meer precisie door minder trilling.
  • Meer kwaliteit door minder belasting.
  • Meer flexibiliteit door minder eigen gewicht.

Er speelt altijd wat bij ons

Bernard Leenstra
""

Bernard Leenstra

Verkoop projecten

0513 48 11 22

Liever persoonlijk contact?

Contact
Ook interessant om te lezen: Producten Ook interessant om te lezen: Diensten Ook interessant om te lezen: Advies