Oplevering project HCME Hitachi

Bijlsma hijs- en Heftechniek is door HCME Amsterdam gevraagd een oplossing te bedenken voor het hijsen van de track en mainframes van een aantal verschillende modellen graafmachines. HCME Amsterdam produceert middelgrote graafmachines (van 10 tot 45 ton). Daarnaast heeft HCME Amsterdam een groot Training- en Democenter die ruimte biedt voor trainingen, presentaties en mogelijkheden om machines op het demoterrein te testen.

De opdracht was om 2 evenaren te ontwikkelen die de verschillende frames konden liften voor de montage. Beide evenaren hebben een WLL van 14 ton en de evenaar van het mainframe is voorzien van speciale bevestiging tools.

De evenaar van het mainframe is zo geconstrueerd dat deze eenvoudig kan worden ingesteld zodat er verschillende type mainframes van de graafmachines gehesen kunnen worden.

Er speelt altijd wat bij ons

Arjan Rijpkema
"Ik vind het belangrijk dat ontwikkelingen in de wereld worden doorgevoerd in onze bedrijfsvoering. Van nieuwe technieken voor onze eigen producten, het automatiseren van de bedrijfsvoering tot aan maatschappelijk verantwoord ondernemen!"

Arjan Rijpkema

Directie

0513 48 11 22

Liever persoonlijk contact?

Contact
Ook interessant om te lezen: Maatwerk