Electrotechnisch engineers gezocht!

Wij zoeken alleen de beste!

Plaats in de organisatie
Het betreft de afdeling projecten.

Het doel van de functie
Samen met je directe collega electrotechnisch engineer , twee werktuigbouwkundig engineers en twee projectleiders draag je zorg voor het ontwerpen van nieuwe en het aanpassen van bestaande electrotechnische installaties, zodanig dat deze voldoen aan de gestelde eisen en veiligheidsvoorschriften.

De taken
Je onderzoekt de mogelijkheden bij de opzet van E en I componenten t.b.v. de sturing, controle en bewaking van de projecten en het uitwerken van e.e.a., zodanig dat ze binnen het vastgestelde budget vallen. Je werkt de gekozen oplossingen uit, opdat de installaties binnen het kader van het projectplan en de begrote kosten alsmede veiligheidsvoorschriften kunnen worden gebouwd. Je stelt voorschriften, instructies en onderhoudsschema’s op, je ondersteunt de fysieke realisatie van de uitgewerkte projecten op electronisch gebied, je geeft vaktechnische aanwijzigingen en instructies aan de projectmonteur electro en je adviseert inzake de toepassing van technische ontwikkelingen in bestaande en nieuwe installaties.

Het profiel
Je hebt een afgeronde opleiding HTS Electro. Bij voorkeur ervaring in soortgelijk werk. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je bent ervaren met diverse computerprogramma’s. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een must. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Je hebt oog voor het proces en draagt zorg voor een goede uitvoering, je bent bekwaam in het geven van (vaktechnische) aanwijzigingen, instructies en het overdragen van kennis en inzichten. Je bent sociaal- en communicatief vaardig en in staat met opdrachtgevers en andere betrokkenen te communiceren, hen te informeren en eventuele problemen te bespreken.

Ons aanbod
Een informele, open en collegiale werksfeer.
Een bij de functie passend marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageren
Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@bijlsma.nl t.a.v. Dhr. A. Rypkema

Er speelt altijd wat bij ons

Martin de Veen
""

Martin de Veen

Electro engineer

0513 48 11 22

Ook interessant om te lezen: Werken bij

Een recept van MediaSoep