Toetreding tot de Nederlandse KIS groep

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Bijlsma Hijs- en Heftechniek Joure B.V. en Bijlsma Hijs- en Heftechniek Projecten B.V. recent zijn toegetreden tot de Nederlandse KIS groep (Kraan en Industrie Service) die deel uitmaakt van KIS Noorwegen. Met 29 vestigingen en ruim 260 medewerkers is KIS marktleider in inspecties en onderhoud van kranen en hijsmiddelen in Noorwegen. Samen met dochterbedrijf Bergen Hydraulic en partners Demanor en Norsk Kranpartner, levert zij complete oplossingen voor hijsvraagstukken en cargo handling.

De Bijlsma groep zal samen met de firma Primoteq de Nederlandse organisatie van KIS vormen en vanuit die hoedanigheid haar activiteiten verder uitbouwen. Bijlsma en Primoteq blijven zelfstandige bedrijven in de groep en behouden hun eigen identiteit. De Nederlandse KIS groep bestaat momenteel uit 5 vestigingen met ruim 160 medewerkers en zal verder worden uitgebouwd tot een volledige landelijke dekking.

Kis Groep 1

Primoteq heeft naast een afdeling hijs- en heftechniek ook een afdeling die service en onderhoud verleent aan CNC- en laser bewerkingsmachnines. De hoogwaardige kennis en kunde die daarvoor nodig is zal een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze visie op predictive maintenance (anticiperend onderhoud).

Met veel vertrouwen kijken wij uit naar de nieuwe samenwerking tussen alle specialisten. Het uitgebreide netwerk en de grote hoeveelheid kennis zullen bijdragen in de verdere verbetering van onze diensten en producten.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met uw contactpersoon. Wij staan u graag te woord.

Onze medewerkers adviseren de meest uiteenlopende vraagstukken

Bouw op Bijlsma
Neem contact op
Bel mij terug