30 jarig jubileum Bijlsma Hijs- en Heftechniek

In het kader van het 30 jarig jubileum is er in mei een feestdag georganiseerd voor de medewerkers van Bijlsma Hijs- en Heftechniek.

Rond de klok van tien werd in Harlingen aan boord van de authentieke Zeesleepboot Holland ingescheept. Na het genot van koffie met vers suikerbrood werden de trossen los gegooid om koers te zetten richting Vlieland.
Tijdens de vaart was er de gelegenheid voor een rondleiding in de machinekamer en de hutten.

Na de lunch werd voor de kust van Vlieland het anker uitgegooid om vervolgens door snelle Ribs aan wal te worden gezet. Hier stond de Vliehors Expres klaar voor een rondrit over de Vliehors en een bezoek aan de Juttershut.
Het weer was prachtig, het uitzicht over de Vliehors fenomenaal!
Na de Vliehors beleving was er gelegenheid om het dorp in te gaan, de vuurtoren te bewonderen of heerlijk te genieten van de zon in een duinpan.

Om vijf uur lagen de Ribs klaar om iedereen op spectaculaire wijze via de onstuimige golven van de Noordzee weer veilig aan boord van Zeesleepboot Holland te brengen. Gevolgd door een warm welkom aan boord met een juttertje en zoute haring.

Tijdens de terugvaart kon men genieten van een drankje en uitgebreid Captains Dinner.

Tegen acht uur kwam de haven van Harlingen in zicht. Het was een fantastisch mooie en gezellige dag, waar nog lang van nagenoten zal worden.

Onze medewerkers adviseren de meest uiteenlopende vraagstukken

Bouw op Bijlsma
Neem contact op
Bel mij terug